Jeg får tit på instagram henvendelser fra søde følgere, som spørger ind til bøgerne, som jeg bruger til børnenes “lektier”. Hjemme hos os kalder vi det lektie-tid.

Men som i kan se på ovenstående billede, så har jeg en del bøger efterhånden. De fleste har jeg købt i diverse bog butikker i Danmark ( bog&ide , Bogormen, Rema1000), men nogle er også købt i udlandet. Mit seneste køb er serien med “Søren og Mette- klar til skole “. Den er rigtig fin nu, hvor Krishnan starter i skole efter sommerferien.

Jeg elsker og bruge tiden med ungerne ved bordet. Nogle dage er lektier blot og tegne og male. Andre dage kan det være spil. Det svinger meget efter deres humør. Oftest planlægger jeg tiden til lektier om morgenen/formiddag, da jeg har hænderne fri, når den yngste mand sover.Men vigtigst er, at tiden bliver tilrettelagt efter deres energi, så det ikke bliver en træls oplevelse for dem.

Men hvad er mit formål? Mit formål er, at mine børn skal kunne sidde stille og fordybe sig. Det er faktisk mit primær formål. De skal kunne fordybe sig i aktiviteter, hvor der ikke indgår skærm, men stadig kunne være i det og fastholde koncentrationen. Jeg blev selv inspireret af mine storesøster Kavi, så begyndte så småt på dette, da jeg kun havde Krishnan.

Jeg bliver daglig overrasket og glad over deres interesse for at lære og jeg nyder også at tilbringe tiden ved spisebordet med dem. Der er mange gode sider ved disse aktivitetsbøger 🙂