Der er intet så fantastisk, som at fejre bryllupsdagen med sine veninder med god mad og smuk udsigt, mens manden passer børnene -LOL 🙂

Det er egentlig en ret sød gave fra min mand, som mente, at jeg skulle besøge Sæby fiskerestaurant uden børn<3 Vi har flere gange talt om at besøge restauranten, men det har bare aldrig helt gået op. Men han ved, at det er en fast tradition, at jeg skal derop hvert år.

Vi har bryllupsdag den 27 august og havde talt om, at vi i år vil tage til Sæby og fejre, men lige den weekend skal vi til fire fester, så det bliver vidst ikke i år alligevel – ha ha ha 😉

Men I går kom Thino tidligt hjem fra arbejde og jeg kørte af sted med søs mod Sæby , så vi kunne mødes med vores veninde Gagi. Det var en fornøjelse og være tilbage i Sæby og jeg elsker elsker deres seafood buffet. Der var rigtig mange besøgende i går, men stemning var stadig dejlig og jeg elsker udsigten fra restauranten.

Vi gik en tur langs vandet efter maden og nyd solnedgangen, mens der var et orkester, som spillede musik, når flaget blev hejst ned. Jeg kom hjem til en dejlig mand, som ventede oppe og tre styks sovende mirakler<3