Da vi havde besluttet os for, at vi i år ville tage til Bodrum, så fik Thino og jeg sammen med Funda muligheden for at planlægge Vathanans (Valle) fødselsdag. Det var jo noget, som vi gerne vil gøre specielt, da han fyldte rundt i år.

Vi besluttede, at vi ville tilbringe dage i Ege Pansiyon & Restaurant, som er det sted, hvor Funda og hendes mand selv holder deres sommerferie hvert år. Det er en times kørsel fra Bodrum og vi havde arrangeret det således, at en minibus hentede os alle tidlig morgen. Da vi ankom til stedet, så fik vi en rundvisning, hvor vi kunne se stedets kæmpe have, hvor de selv dyrkede alle de grøntsager, som de skulle bruge til restauranten. Mathi plukkede friske lime til Gin&Tonic, mens ungerne gik amok med at plukke ferskener og vindruer 🙂

Så startede vi ellers ud med med fælles morgenmad med udsigten til havet og bjergene. Selve området ligget skærmet af, så der er ikke mange turister og der kommer dagligt tre køretøjer til stedet – en morgenbil med friskbagt brød fra landsbyen, en eftermiddagsbil med hjemmelavet is og sluttelig en båd med frisk fanget fisk. Selve stedets atmosfære var afslapning og dagen gik simpelthen ud på at spise, svømme, slappe af og gentage samme proces:) Efter aftensmad kom vores batmankage på bordet og alle de andre gæster sang med og klappede. Herefter startede Thino og Mathi trommerne og dansegulvet blev åbnet 🙂 Der blev holdt nogle flotte taler til Valle og vi var godt tilfredse med resultatet af vores overraskelse til Valle <3 Det var en fantastisk dag og vi skal helt sikkert tilbage til Ege Pansiyon igen.

Når jeg ser tilbage i dag, så er den dage endnu en dag i vores mindealbum, som jeg er så taknemmelig for. Minderne og glæderne fra den dag er noget vi alle tog med hjem og som intet kan tage fra os <3