At rejse er at leve sagde H.C.Andersen smukt og klart. Jeg er i den grad enig 🙂

I dag vil jeg uden tøve sige, at jeg lever livet lige præcis, som jeg gerne vil og havde drømt om. Jeg har altid elsket og rejse, men det er bare blevet ekstra specielt efter vi har fået børn. Det er selvfølgelig også blevet det hårdere, fordi man holder ferie på deres præmisser, men det er stadig det bedste i livet.

Jeg elsker og udforske verden sammen med dem og få skabt alle de her minder med dem. Dem vil jeg ønske, at jeg kunne have fået flere af sammen med min egen mor<3 Til trods for, at vi ikke fik mange år sammen, så har jeg de bedste minder fra vores mange besøg hos familien i Norge sammen med hende <3 Måske også derfor jeg er mere optaget af at se hele verden sammen med mine egne børn 😉

I Tyrkiet sad Thiya Bawani og jeg kiggede på stjerne ved stranden og pludselig spurgte hun mig, hvilke stjerne hendes mormor var. Jeg pegede på en stjerne og forklarede hende, at den stjerne, som altid følger hende er hendes mormor. Dette godtog Thiya Bawani<3

At rejse er en dyr fornøjelse – korte eller lange rejser, men alting koster og det løber hurtigt op. Men det man får med hjem fra de rejser er meget mere værdifuldt end penge. Vi har herhjemme derfor også omlagt mange af vores handlemønstre og blevet meget gode til at spare op, netop til det formål, at pengene skal bruges på rejser. Vi drømme om at tage fire måneder ud og rejse rundt i Asien eller Australien/New Zealand. Men mens vi venter på at udleve den drøm, så rejser vi stadig. Vores næste tur i september bliver til Norge og jeg elsker allerede tanken<3