Jeg har i denne uge modtaget mange spørgsmål til de keto inspireret madpakker, som jeg laver til min mand. Som jeg har skrevet til flere af jer på instagram ( beklager til dem, som jeg endnu ikke har nået og svare), så er det også nyt for os. Grunden til at jeg kalder det Keto inspiration er fordi, at vi følger den ikke helt. Vores ønske var at spise mere grønt og sundt i hver dagene. Weekenderne er vi tit ude, så der er det helt okay og ikke have fokus på maden på samme måde. Vi spiser stadig rugbrød og grovbrød, men mindre mængde end tidligere. Vi hygge stadig med slik og is, men vi er også begyndt og eksperimenterer mere med sundere desserter. Jeg har hentet meget inspiration fra Pinterest og madbanditten.dk.

Men virkeligheden er også, at jeg startede på madpakke til min mand Thino, da jeg fik mistanke om, at hans daglig køb af hurtig mad hverken var sundt for hans helbred eller vores økonomi – LOL 😉 Så jeg startede egentlig uden større overvejelser, men må indrømme, at det er lidt fedt og se, hvor meget grønt vi spiser mere dagligt.

Desuden kan jeg også godt lide og lave madpakker. NEJ, jeg skal ikke sige mit arbejde og være husmor af den årsag – ha ha ha 😉 ( Thinos forslag til alt)

Men vi synes, at det er en fed vogn og være hægtet på og vi er også helt rolige de dage, hvor det ikke helt køre efter planen. Men jeg synes, at det er fantastisk, at jeg selv spiser meget mere varieret end tidligere og synes det er spændende og udforske de forskellige opskrifter.

Jeg har i denne uge tabt mig 1,2 kg fedt, mens Thino har tabt sig 2 kg. Det er jo fantastisk og se vægten gå ned uden at jeg føler, at jeg skal sulte mig for det eller nødvendigvis træne. Træning er noget, som både Thino og jeg savner. Men lige nu er der ikke meget tid til overs for mit vedkommende og Thino skal først opereres, så regner vi også med, at vi klar til at sadle om igen:)

Man bliver helt glad i låget, når man gøre nogle dejlige ting for sig selv og sin familie <3 Rigtig dejlig weekend til jer alle <3