Glædelig 5 december<3

Først vil jeg gerne starte med at takke jer ALLE, som har skrevet de sødeste beskeder til mig efter mit indlæg om, at min søsters familie flytter på samme gade, som os to andre søstre<3 Jeg har fået utrolig mange private beskeder fra nær og fjern, nye og gamle følgere- TUSIND TAK. Det er så smadder sødt, at I bliver så glade på vores vegne <3<3

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, så sker der så mange gode ting i mit liv, at det ikke blot er julehyggen, som får mig til at blive varm.

Da jeg gik på barsel med vores yngste Mini i maven havde jeg ikke planer om, at jeg ikke skulle vende tilbage til den samme arbejdsplads. Men betingelserne havde ændret sig på mit arbejde og jeg kunne godt mærke, at sommerfuglene baskede i maven ved tanken om, at mit arbejde skal hænge sammen med mit privatliv. De af jer, som har fulgt mig i længere tid, har nok bemærket, at for mig er familien vigtigst. Jeg elsker at arbejde, fordi jeg nyder, at min faglighed kan udrette noget. Gøre en forskel for mennesker. Men det må stadig ikke komme foran min familie og slet ikke børnene. Derfor er jeg jo vanvittig glad over, at jeg til januar starter i en ny stilling, som passer perfekt med mine værdier. Jeg endte med at blive så glad for min nye chef, at jeg sagde JA til jobbet samme dag, som jeg havde talt med ham 🙂 Milde Maria, jeg forstår til tider slet ikke min egen held:)

Ovenikøbet får vores yngste plads i den vuggestue, som vi havde ønsket. Jeg havde næsten opgivet håbet, da jeg fandt ud af, at der var fuldt tryk på vuggestuerne og mange af mine veninders børn fik henvist dagplejen.Jeg har intet i mod dagplejen, men det hænger ikke så godt sammen med de to ældste. Men selv der skulle det vise sig og blive endnu et ønske, som blev opfyldt<3 Lille Mini har en plads fra midt januar:)

Jeg synes også, at det er mega spændende og skifte målgruppe efter 12 år i socialpsykiatrien. Når Mini giver mig lov , så elsker jeg og finde bøgerne frem om neuropædagogik og autisme.

Nu er der kommet meget mere ro på sommerfuglene i maven og jeg skal fuldt ud nyde både juledagene og den tid, hvor Mini stadig er hjemme. Mon ikke, at jeg stadig holder et par fridage i tider og tider med ham i det nye år 😉 Jeg kan allerede mærke, at 2023 bliver perfekt 😉

Rigtig dejlig mandag til jer alle<3