Årshjul, det er hvad vi herhjemme kalder det møde, hvor Thino og jeg sætter os ned sammen og sætter mål samt drømme for det kommende år. Vi gennemgår året som ebber ud og taler om hvilke fokus områder, som vi vægter højt og hvilke mindre.

Vi startede på denne tradition i 2020 og blev ret hurtige glade for det. Vi opdagede, at vi blev målrettet sammen og fik samtidig mulighed for at tale om de ting, som fyldte i hjertet. På den måde, så kom både de dejlige og svære ting til overfladen og vi fik skabt en slags fælles fundament.

Et af de punkter, som naturligvis bliver gennemgået er økonomien. Thino og jeg er meget forskellige i vores tilgang til økonomi, men alligevel formår vi og lande på en fælles fundament. Vi lytter og giver plads til det, som både har plads i hjertet og fornuften. Desuden sker der så store forandringer på verdensøkonomien i øjeblikket, at det er yderst vigtigt og have for øje, hvor vi bruger og hvor vi spare.

Et andet punkt, som vi også vender er vores tid sammen med familie og venner. Vi gennemgår de aktiviteter, som venter os og prioriterer tiden til familien og de nærmeste venner allerede nu, så vi får skabt tid til dem. De betyder, at jeg allerede nu sender invitationerne til sommerfesten, men det er også for at sikre, at de bliver en god dag, hvor flest mulig kan være med. Vi ved alle, at jo nærmere vi kommer månederne, så er kalenderen godt fyldt ud. Med travlhed mister man hurtig relationen til de venner, som man egentlig gerne vil beholde i sit liv.

Vi er i år blevet endnu skarpere og allerede nu låst de uger, hvor vi vil holde ferie og besluttet os, hvor vi vil hen. Det giver os mulighed for at søge om ferie på arbejdspladsen og få bestilt ferien i god tid. Fordi ferie er vigtig for os <3

Vi får gennemgået mange fokusområder og Thino er god til at nedskrive det aftalte. På den måde, så kan vi omkring juni evaluerer ( jep, en ergoterapeut er på spil;) ), hvordan det går med målene <3

Glædelig 16 december til jer alle <3