Jeg har glædet mig til at gå på juleferie. Det har været en travl tid de sidste mange uger. Jeg startede på nyt arbejde i november og havde en eksamensopgave, der skulle afleveres i slutningen af måneden, og jeg skulle til eksamen i starten af december. Min mand havde også arbejdsdage i London i løbet af de travle uger, så det kunne mærkes. Heldigvis har min søster Karthi været en stor hjælp med at hente pigerne fra børnehaven.

Efterhånden har jeg lært, at det ikke hjælper at stresse mig selv med tanker om, hvordan vi skal få vores hverdag til at hænge sammen. Jeg har indtil nu ikke ønsket at skifte arbejde på grund af børnene. Jeg har været bange for, at det ville kræve mere af mig, og det vil gå ud over børnene.

Det kan være udfordrende at finde en god balance mellem arbejde og privatliv. Tidligere brugte jeg meget af min energi på arbejde, og når jeg kom hjem, havde jeg ofte ikke overskud til familien. Min mand har været meget støttende omkring jobskiftet og har gentagne gange sagt, at vi altid vil finde gode løsninger uanset situationen.

Til sidst fik jeg modet til at tage skridtet. Dette jobskift betød, at jeg skulle lære en ny organisation, ny målgruppe, nye kolleger osv. at kende, og det kræver selvfølgelig lidt mere af mig. Jeg har dog øvet mig i at sænke mit ambitionsniveau og acceptere, at nogle ting tager tid at lære, og det er okay. Jeg har været heldig at have medarbejdere, en leder og lederkolleger, der har taget godt imod mig og støttet mig.


Desværre har jeg nedprioriteret motion de sidste par uger. Jeg har aflyst min gåtur og næsten hver tirsdag har jeg aflyst min yogaøvelse. Jeg har også nedprioriteret søvn.

For at være fysisk og mental sund, er det vigtigt for mig at fokusere på søvn, motion og kost. Desværre har jeg tendens til at nedprioritere disse ting, når jeg er presset for tid. Det er en dårlig strategi.

Jeg vil gøre en ekstra indsats for at have fokus på søvn, motion og kost i 2023. Nu vil jeg give mig selv en anerkendelse for indsatsen i 2022 og tage en velfortjent juleferie.

Jeg ønsker alle en dejlig juleferie ;O)