Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

 

Karthika Rajathurai karthika.rajathurai@gmail.com

Jeg hedder Karthika Rajathurai og er fra den fantastiske årgang 1984. Jeg kom til verden en varm dag i juni, helt præcist den 26 juni på øen Sri Lanka. Jeg har boet i Danmark siden 1992 og har to ældre søstre. Jeg bor i dag i Aarhus, hvor jeg arbejder som ergoterapeut. Jeg elsker mit arbejde med mennesker og skal til sommer starte på min kandidat. Det er noget jeg glæder mig rigtig meget til:)

Som person er jeg et stort familie menneske og bruger også meget af min fritid sammen med familie og venner. Jeg elsker at være sammen med mennesker og ser mig som et stort socialt væsen. Derudover elsker at være kreativ og kan godt lide at lave blomsterdekorationer, pynte op til fester, lave mad og meget mere:-) Ellers er jeg også en pige, som elsker mad og rejser. Sammen med søstrene og kusinerne rejser jeg en del og vi er gode til at få en masse sjove oplevelser sammen.

Jeg begyndte for et år siden at løbe og det er nu en vigtig del af min hverdag. Udover løb, så er bloggen også en vigtig del af min hverdag og jeg nyder at blogge. Min interesseområder er meget bredt, så I vil opleve at jeg blogger meget forskelligt:)

Vahini Ponnampalam – mail@vahini.dk

Jeg hedder Vahini Ponnampalam og er nr.2 i en søskendeflok på fire. Jeg kom til verden i 1987 på den dejlige Ø, Sri Lanka. Jeg er siden kommet til Danmark med mine forældre og søskende. I dag er jeg uddannet som konceptudvikler og bosat i Sønderjylland.

Mine primære interesser er motion og teknologi. Desuden har jeg et passion for fotografering. Jeg kan lide at følge med i nye teknologiske produkter og indrømmer gerne også, at jeg er en Applefanatiker:)

I min fritid kan jeg også lide at læse og er især glad for biografier.  Yderligere så elsker jeg at rejse og opleve nye lande og kulturer.  Jeg er så heldig at have en skøn familie og dejlig netværk, som jeg rejser og oplever meget med. Mit liv er meget inspireret af Obama og Steve Jobs. Jeg er af den overbevisning, at hvis man sætter sig mål og tror på sig selv, så kan man nå alt:-D

 Sangary Rajathurai – mail@sangary.dk

Jeg hedder Sangary Rajathurai og er færdiguddannet som socialrådgiver og sociolog. Meget af min tid går med arbejde, familie og venner. Når jeg endelig har fri, elsker jeg at se tv-serier og film. Jeg elsker også at læse, men har desværre ikke fået læst særlig meget på det sidste. Jeg elsker at rejse og kan bedst lide at rejse til storbyer, hvor jeg har mulighed for at shoppe amok. Jeg bliver ofte overrasket over, hvor mange penge jeg kan få brugt i løbet af et par dage. Jeg er en stor samler hvad angår tøj, sko, jakke, smykker, osv.

Jeg har en stor kærlighed for søde sager men arbejder på at lære at spise mindre søde sager. Lige for tiden bestræber jeg på at gøre træning og motion til en af mine fritidsinteresser. Det er dog endnu ikke lykkedes mig, men jeg regner stærkt med, at jeg i den kommende fremtid kan beskrive motion som en af mine hobbyer. Jeg glæder mig i hvert fald til den dag.

Jeg har ingen interesse i at lave mad og bliver ofte kritiseret for min manglende interesse for madlavning. 🙂

Kavitha Rajathurai- kavitha@mathi.dk

Jeg hedder Kavitha Rajathurai og er født i vægtens tegn. Jeg er uddannet socialrådgiver og skal til at starte på min diplomuddannelse. Jeg er gift og er mor til en dejlig pige på 1 år og til vovse Bambus på snart 6 år. I min fritid spiller jeg badminton og ELSKER at dyrke motion. Jeg kan godt lide at løbe og har både styrketrænet og dyrket boxercise inden jeg blev gravid. Ud over motion så dyrker j jeg også mad som et hobby. Hvis der er noget i livet jeg elsker, så er det søde sager og mad. Alle dem som kender mig, ved det der kendetegner mig er, at jeg spiser konstant. 🙂

Jeg nyder at følge med i modeverden og har især passion for indisk tøj – de spranglende farver og de lækre smykker som man kan pynte sig med er bare lige mig Jeg nyder at leve livet, så kommer til at blogge meget bredt. I vil opleve jeg blogger om mode, livsstil, rejser, mad og alt andet der krydser min vej.