God morgen folkens:)

2012 er ved at nå sin ende og vi har årets sidste dag i dag. Mange har på det sidste spurgt om jeg har fået nytårsforsætterne på plads og jeg har med et smil svaret”Ja da, de er det samme som alle andre år”. Det er delvis sandt. Nogle af gengangerne er jo typisk dem, som jeg har svært ved at holde hvert år:-D
1) Sunde spisevaner
2) Mere motion aka bedre krop:)

Men alligevel har jeg på det sidste kunne mærke noget anderledes. Jeg har haft nogle anderledes tanker og også været meget påvirket af de to tragiske dødsfald, som har været meget i medierne. Den ene var Mira Wanting, som desværre i en meget ung alder forlod denne verden og sin familie på grund af kræft. Den anden tragedie er den unge 23 årig pige fra Delhi, som måtte lade livet efter voldtægt og tortur fra seks syge mennesker. Må de begge hvile i fred.
Jeg vil ikke bruge min blog på at svine andre mennesker til, men disse to hændelser har fået mig til tænke anderledes. Det er dog heller ikke en hemmelighed, at en mine nærmeste venner har været ramt af kræft og jeg har i hele 2012 fulgt ham og hans familie tæt igennem sygdommen. Om jeg ville eller ej, så har hans sygdomsforløb også sat mit liv i perspektiv og fået mig til at tænke, om jeg virkelig kan stå ind for mit liv, som det er nu. Svaret er JA på mange måder, men der også et lille nej.
Jeg kan mærke min alder på denne gode måde og jeg har fået mange gode erfaringer i 2012. Men nogle ting har jeg forsømt eller taget for givet og det ønsker jeg anderledes for 2013 .

1) Jeg ønsker, at bruge mere tid på min familie og gode venner. Jeg har på grund travlhed forsømt nogle i 2012 og det vil jeg gøre anderledes i 2013.

2) Jeg vil opleve mere af verden. Jeg skal ud og rejse og se nye lande, byer, bjerge, vandfalde og meget meget mere.

3) Jeg vil bruge mere tid på frivillig arbejde med henblik på bedre vilkår for udsatte kvinder og børn.

4) Det sidste punkt er faktisk det jeg kalder selvudvikling. Jeg er en pige, som mistede min mor ret ung. I mange år har jeg ikke ville tale om sorgen og de efterfølgende kriser. Nogle af dem har jeg med årene lært at håndtere, mens andre er svært at tale om. Når man går rundt med nogle ting, som kan gøre en ked af det, så kan man ende med at blive vred for at skjule de sårbare følelser. Jeg er heldigvis ikke altid vred og mest af tiden en smilende pige, men i 2013 vil jeg arbejde videre på den gode personlig udvikling, som jeg har været i gang med de sidste par år.

Jeg takker jer alle som har været med til at gøre 2012 et dejligt år og ser frem 2013 med jer. Jeg
takker vores læser for at tage godt imod bloggen og ser også meget frem til at holde jer opdateret i det nye år;)
Alt i alt takker jeg for det gode liv jeg har og ønsker jer alle et GODT NYTÅR;-)

Mange nytårshilsner fra
Karthika Rajathurai