Endelig er det lykkedes mig at finde et hårprodukt mod fedtet hår. Jeg har i lang tid døjet med fedtet hår og har prøvet at bruge forskellige shampooer uden virkning. Jeg skal vaske mit hår hver anden dag ellers bliver det meget fedtet. Hvis mit hår er fedtet, og jeg af en eller anden årsag ikke når at vaske håret om morgenen, føler jeg ofte dårlig tilpas hele dagen. Derfor hader virkelig de dage, hvor jeg står sent op og ikke får vasket mit hår.

I sidste uge blev jeg anbefalet af en til at bruge tørshampoo. Jeg vidste ikke meget om tørshampoo, men besluttede mig for at give det en chance og købte tørshampoo til mørkt hår.

Nu hvor jeg har brugt det i en uge, må jeg indrømme, at jeg er blevet positiv overrasket over dens effekt. Det har en fantastisk virkning. Tørshampoo er et hårprodukt, som renser håret uden vand. Man skal spraye det i håret og et par minutter efter har du et rent look. Grundet mit mørke hår får jeg hvide striber i håret på grund af talkum, som er i shampooen, men det går hurtigt væk igen. Udover det giver et rent look giver det også volumen i håret.

Jeg har købt den i Matas. Så prøv det, hvis du døjer med fedtet hår.

foto 2