gucci
Når det kommer til parfumer, så er jeg af den type som har 7-8 forskellige dufte, som jeg variere i mellem. De seneste mange år har Diors Jádore været min foretrukne. Jeg elsker den duft af sommer og blomster:) Derefter har flere som Marc Jacobs og Ralph Lauren også sluttet sig til favoritterne. Men da vi var på vej hjem fra ferie i Maj kom jeg på færten af Gucci guilty. Mmmh himmelsk duft, som er lige tilpas stærk uden at give hovedpine eller kvalme. Jeg ved ikke om i har prøvet det før, men nogle gange er nogle parfumer så stærke, at jeg kan blive helt dårlig ved duften og især hvis jeg sidder i en bus eller tog.

Gucci2

Men denne duft fra Gucci passer bare perfekt med mine feromoner:) På vej hjem fra ferien købte jeg herre udgaven i gave til min svoger, men vidste da allerede på det tidspunkt, at jeg selv skulle have den feminine udgave af duften:-D
Så er du til en smule stærk duft af søde blomster samtidig med et præg af friskhed, så er gucci guilty også noget for dig:) Jeg plejer at bestille mine parfumer fra billigparfume.dk

Nu vil jeg tage nogle dråber af denne velduftende parfume og ud i haven og hygge med vennerne:)

 

En skøn duftende mandag til alle:)