Jeg håber, i alle har haft en dejlig juleaften. Jeg har i de sidste 4 år holdt jul med min kusiner og svogers familie, men i år valgte min familie og jeg at holde jul hjemme hos os selv. Det var hyggeligt, selvom vi kun var fem. Vi har alle så travlt nu om dage og får sjældent tid til hinanden, så det var dejligt med en aften kun med familien.

Jeg havde aldrig prioriteret julen højt, der jeg altid har haft travlt med hindu højtiderne, men i år blev julen også prioriteret. For første gang har vi i år haft et juletræ i stuen og det er helt klart noget vi skal fremover. Det har været så hyggeligt med juletræ, julepynt og julelys. Juletræet blev ikke pyntet helt som, jeg havde i tankerne, men har alligevel været glad for mit juletræ. 🙂

20131225-083722.jpg20131225-083748.jpg20131225-083756.jpg

Det bedste af det hele har været gaverne og jeg har fået nogle dejlige gaver, som jeg nok kommer til at blogge om på et tidspunkt. Jeg kan godt lide at blive overrasket med gaver, så derfor fortæller jeg, aldrig hvad jeg ønsker. For mig er det ikke en overraskelse at få en gave, som jeg har ønsket. Hvis jeg ønsker noget, køber jeg det gerne selv, så derfor er det altid en overraskelse, at få noget jeg aldrig har tænkt på. Vahini har altid været god til at købe gaver og har også fået de bedste gave af hende. En anden glæde er, at se de andre pakke gaver op og se deres glæde. Min lillebror blev overvældende glad for hans Timberland støvler, at han ville ud bare for at gå i dem. Min søster og jeg forsøgte også at overraske kusinerne og Thiviya med gaver, og det lød til at de både blev overrasket og glad for deres gaver. 🙂

Det var en kort fornøjelse med jul og hygge, for nu står resten af december på eksamensforberedelse. Glædelig jul og godt nytår til jer alle.