God eftermiddag fineste læsere:)
Grøn og grønt har i de sidste par måneder været kæmpe hit hos mig og farven flyder ind på flere planer:)
(null)
Den grønne farve har ramt min indre sjæl og jeg fanger mig selv i at være på udkig efter trøjer, saree, smykker og meget andet i denne farve. Det stopper dog ikke kun med grønt påklædning, men lille mig er sandelig også begyndt at spise meget mere grønt til mine måltider – WUP WUP:)
Jeg indrømmer med varme kinder, at jeg for to år siden sagde til min veninde Maria Frank, at der aldrig ville komme en dag, hvor jeg spiste kød uden kartofler, ris eller paste! Dengang svor jeg helligt på, at døden var langt bedre end det kaninmad og jeg ville aldrig blive ligesom hende Maria;)
Men for nogle måneder siden var jeg til et foredrag omkring krop og sundhed og her fik jeg et andet indblik på, hvorfor jeg SKAL blive bedre til at få flere grove grøntsager med i mine måltider. Jeg havde tidligere forbundt grøntsager med slankekure og har desuden altid været kræsen med mad. Jeg er typen, som bestiller den samme menu hver gang, hvis jeg kan komme afsted med det;) Hvorfor jeg ikke har været så modtagelig for den samme viden tidligere kan jeg ikke forklare, men jeg er nu langt mere bevidst på at undgå livsstilssygdomme og er samtidig også indstillet på at ændre gamle vaner.
Derfor bøjer jeg mig med et smil og takker min inspirationskilde, Maria, og er glad for at jeg får spist mere grønt og sundt. Jeg er for tiden helt vild med hvidkål og spidskål (dog vinder spidskål) og bruger det som erstatning for kartofler, ris eller pasta.
I går svitsede jeg snittebønner, hvidkål og et skalotteløg i en lille smule olivenolie. Jeg tilsat yderligere solsikkekerner og græskarkerne og wupti wapti, så havde jeg på 10 min lækker tilbehør til kødet, som mættede godt. Det fedeste ved det her, at JEG er med i processen. Jeg følger ikke nogen kur eller andre livsstil, men gør det i den tempo, hvor jeg kan mærke, at jeg stadig nyder det, jeg spiser:)
(null)

(null)
Ikke nok med grøn påklædning eller mad, men så skulle det selvfølgelig også være grønne servietter, når der skulle leges med servietfoldning:)
(null)
Nu hvor jeg også er begyndt at cykle rundt og især på arbejde, så burde jeg måske ønske mig en grøn cykel. Min kollega var så fræk, at kalde min røde cykel for grim i går;)
Grøn og glad søndag til jer alle:)