Thiviya
Photo by Vathanan Kumarathurai Photography

Thiviya var til kontrol hos øjenlæge i tirsdags, og øjenlægen kunne ikke forstå, hvorfor der ikke var mere styrke i hendes briller, som han selv havde anbefalet. Vi havde fået lavet nye briller siden sidste kontrol. Derfor kunne ingen af os forstå resultatet af glas styrken. De foretog 3 kontrol og kom frem til det samme resultat.:) Der var ikke nok styrke i glassene.

Thiviyas første par briller gik i stykker, stellet knækkede og det kunne ikke laves. Vi var nødt til at få lavet et par nye. Vi fandt et par smarte briller, som var designet af en øjenlæge. Og den går nemlig ikke nemt i stykker. Efter et par måneder var Thiviya til kontrol igen og øjenlægen vurderede, at hun havde brug for mere styrke. Vi fik så lavet nye briller igen, magen til dem hun havde, bare med mere styrke.

Da vi tog på sommerferie, havde jeg begge par briller med….i tilfælde af at briller skulle gå i stykker eller blive væk, så var der et par ekstra i baggen.

Jeg ved ikke hvad der skete efter vi kom hjem, men hun har gået med de forkerte briller de sidste 3 måneder, altså dem med mindre styrke i:) Nu kan jeg takke vores øjenlæge for at hun har de rigtige briller på:)

God dag til jer alle:)