God aften igen 🙂
Sidste weekend i april måned og jeg håber inderligt på, at maj måned bringer mere varme med sig. Men april har været en dejlig måned med ferie og ikke mindst har vi rykket på projekt husbyggeri Vol XX :)¨

I dag besøgte Thino og jeg Svane Køkkenet i Aarhus og fik taget mange gode billeder og kataloger med os, som vi skal igennem, inden den endelig møde med en rådgiver. Svane køkkenet har superlækkert designs og vi blev opmærksomme på mange fine små detaljer, som vi ikke selv havde tænkt over. Vi blev klogere på materialer og ikke mindst kom vi en tand nærmere på, hvad vi ønsker i køkkenet og bad. Vi er begge lidt gammeldags i stilen, når det kommer til huset, så det var skønt at finde noget, som passede til vores stil.


Herefter gik turen videre til Hasle pejseenergi, hvor vi fik en hel uddannelse om de forskellige pejs. Vi blev meget klogere på, hvordan varmen fordeler sig og hvad man kan gøre for at holde på varmen samt meget mere. Jeg har altid holdt fast i, at jeg gerne vil have en almindelig pejs og ikke en biopejs. Jeg må dog indrømme, at jeg i dag blev en smule usikker, da jeg så nogle biopejs, som også var superflotte i designs og næsten lignede en almindelig pejs. Hmm, må tænke videre og tage en endelig beslutning snart, men det er ikke let.

Der er så mange ting, som man skal tage stilling til ved et husbyggeri og stadig kan jeg blive usikker på, om det det er de rigtige beslutningerne. Det binder jo for (forhåbentligt ) mange år og det bliver jo vores hjem, hvor vi kommer til at tilbringe mange timer. Det skal både være pænt, men også praktisk samtidig med at det skal være vedligeholdelsesvenligt. Det er ikke altid let at ramme alle parameterne. Men nu er vi i gang og jeg ser frem til at mødes med en dygtig bygningskonstruktør på mandag, som vil komme med gode råd til vores plantegning. Man kan næsten ikke få nok af gode råd og inspiration under en byggeproces.
God weekend 🙂