Projekt husbyggeri Vol XX

God aften igen ūüôā
Sidste weekend i april måned og jeg håber inderligt på, at maj måned bringer mere varme med sig. Men april har været en dejlig måned med ferie og ikke mindst har vi rykket på projekt husbyggeri Vol XX :)¨


I dag bes√łgte Thino og jeg Svane K√łkkenet i Aarhus og fik taget mange gode billeder og kataloger med os, som vi skal igennem, inden den endelig m√łde med en r√•dgiver. Svane k√łkkenet har superl√¶kkert designs og vi blev opm√¶rksomme p√• mange fine sm√• detaljer, som vi ikke selv havde t√¶nkt over. Vi blev klogere p√• materialer og ikke mindst kom vi en tand n√¶rmere p√•, hvad vi √łnsker i k√łkkenet og bad. Vi er begge lidt gammeldags i stilen, n√•r det kommer til huset, s√• det var sk√łnt at finde noget, som passede til vores stil.


Herefter gik turen videre til Hasle pejseenergi, hvor vi fik en hel uddannelse om de forskellige pejs. Vi blev meget klogere p√•, hvordan varmen fordeler sig og hvad man kan g√łre for at holde p√• varmen samt meget mere. Jeg har altid holdt fast i, at jeg gerne vil have en almindelig pejs og ikke en biopejs. Jeg m√• dog indr√łmme, at jeg i dag blev en smule usikker, da jeg s√• nogle biopejs, som ogs√• var superflotte i designs og n√¶sten lignede en almindelig pejs. Hmm, m√• t√¶nke videre og tage en endelig beslutning snart, men det er ikke let.

Der er s√• mange ting, som man skal tage stilling til ved et husbyggeri og stadig kan jeg blive usikker p√•, om det det er de rigtige beslutningerne. Det binder jo for (forh√•bentligt ) mange √•r og det bliver jo vores hjem, hvor vi kommer til at tilbringe mange timer. Det skal b√•de v√¶re p√¶nt, men ogs√• praktisk samtidig med at det skal v√¶re vedligeholdelsesvenligt. Det er ikke altid let at ramme alle parameterne. Men nu er vi i gang og jeg ser frem til at m√łdes med en dygtig bygningskonstrukt√łr p√• mandag, som vil komme med gode r√•d til vores plantegning. Man kan n√¶sten ikke f√• nok af gode r√•d og inspiration under en byggeproces.
God weekend ūüôā