Tingene skal bare være ret nemt i familien. Der er ikke tid nok i hverdagen med børn og fritidsaktiviteter. Vi prøver hele tiden at kigge på hverdagen og hvordan vi kan gøre dagene nemmere og lettere for hele familien. Tit føler jeg bare at vi drukner i praktiske opgaver i hjemmet.

Noget, der fylder meget i mit hoved er madlavning. Det er ikke det at lave mad, men finder ud af, hvad vi skal have til aftensmad? Det evige spørgsmål stiller vi os hverdag, og det bliver altid de samme retter, der går på turnus. Det andet er indkøb. Det lyder underligt, men jeg er ikke stor tilhænger af køleskab eller fryser. Jeg foretrækker handler ind på daglig basis, hvilket overhovedet ikke passer ind i vores lille travle familieliv.

Min gode veninde Dorthe havde snakket godt om retnemt og hvor glade de er for måltidskasserne. Efter mange korte snak med manden, blev vi enige om at bestille måltidskasser. Denne uge har vi fået bragt 3 kasser, til 3 dage. Vi får alle råvarer og ingredienser og vi skal overhovedet ikke tænke på andet, end at følge opskriften.

Det er fedt at stå sammen med manden i køkkenet og hygge omkring madlavning. Vi kan vælge om det skal være økologisk, sund, økonomisk mm. Endelig kan jeg begynde at glæde mig til at lave mad i stedet for at stresse mig. Jeg kan mærke at hele familien kommer til at hygge omkring madlavning og spisning.

Jeg tror at denne beslutning om at bestille mad er sikkert noget af det bedste vi har gjort. Hverdagen er ret fyldt. Der er ikke meget tid tilovers hvis man skal nyde et par timer sammen med børn inden de skal i seng. Om ikke så længe, går vi nok fra 3 kasser til 5. 🙂