Når vi prøver og være seriøse…

Når vi er os selv:)

I livet kan man være heldig og uheldige med mange ting, men hvor takker jeg Moder Karma for disse fire kvinder i mit liv. Selvfølgelig er jeg også meget taknemmelig for mange andre vidunderlige væsener i mit liv, men hvor har jeg gået igennem ild og vand med disse fire. Allerede som små lærte vi, at loyale relationer er hvad vi ønsker og har holdt fast i dette i både medgang og modgang. Det handler ikke om at dømme hinanden eller føle sig bedre, men det handler om at støtte og få hinanden til at vokse. Som helt almindelig mennesker, så har vi også fejlet mod hinanden og nogle af os har været længere tid om at gro sig fast til nettet, men vi kom i mål. Vi valgte hinanden og derfor ” FAMILY FIRST”.

I går havde min søster Kavi fødselsdag, så vi var i Viborg for at fejre hende. Men der kom vi til og tale vores barndom og weekenderne, hvor familien fra Rødekro kom på besøg. Det var højdepunktet og jeg hadede søndage, fordi de selvfølgelig tog hjem der. Vi ser tit tilbage på billederne og er så færdige af grin. Men allerede der startede vores søsterskab. Betingelserne var ikke nemme, da afstanden mellem Herning og Rødekro var stor og økonomien var der ikke til, at vi bare kunne køre frem og tilbage, som vi ønskede. Vi blev ældre og begyndte på at planlægge vores udflugter. Først var de ældre i familien ved at få hjertestop, især da vi sigtede mod Asien, men de opbyggede hurtig tillid til, at vi nok skulle passe på hinanden. Det har vi gjort lige siden og fortsætter med for evigt<3

Jeg tror på, at det handler om at få bygget et stærkt fundament sammen, så vi står robuste sammen. Det er lige meget, om der er storm eller regn, så påvirker det ikke vores træ. Hvis i tænker, at det handler noget om at vi er piger, så tager i fejl. Noget af det, som både har gjort mig stolt og glad, er min fætter Majo. Til trods for at vi piger altid har lavet vores ting sammen, så er han ligeså loyal og familie-glad, som resten. Jeg glemmer aldrig, at han hoppede på toget, da mit vand gik om natten og tog hele vejen fra KBH. Herefter sad manden sammen med resten af familien og ventede i 12 timer i et venteværelse. Sådan lignende historier har jeg utallige af med den unge mand, som altid har vist ” FAMILY FIRST”. Havde jeg selv været en fyr, så havde jeg sovet videre og tænkt, at det forholder jeg mig til, når barnet er kommet til;) 

Når man først har et stærkt fundament sammen, så har man også udviklet ærlighed, tillid og loyalitet til hinanden. Men fast fundament kræver også andre ting. Man skal bruge tiden på hinanden og man skal dyrke hinanden. Det kræver lange køreture, planlægning, at man bruger sin ferie og weekender på hinanden og sågar penge på hinanden. Men én investering, som aldrig taber værdi, tværtimod.

Årene flyver, vi er flyttet til forskellige byer og har hver i sær travlt, men når der er noget i familien, så tropper vi op som en enhed. Det kan både være godt eller skidt, dag eller nat- men vi er der. Det er hvem vi er! Det kalder jeg ægte kærlighed <3