God morgen 24 december:)

Klokken er 2 om natten her i Canada og vi er lige kommet hjem til Thino’s onkel efter en hyggelig surprice fødselsdag for vores alles skønneste mormor❤

Det var kun den nærmeste familie og dog var vi en pæn flok, mem mormor græd, da det gik op for hende, hvad der viekelig handlede om:)

Thino’s mormor er elsket af så mange mennesker og hvor blev jeg varm om hjertet, da så mange af gæsterne kunne fortælle de dejligste historier om mormor og hvordan hun har taget sig af dem. En absolut stærk kvinde på alle områder, som fortjener det bedste med hendes store hjerte. Jeg synes, at det er så fedt for både Thino og mig, men også ungerne, som får disse minder med hende. Jeg glæder mig til at fremkalde billederne til ungernes børnebøger:) Vi har været heldige med, at mormor har værer der til de store begivenheder i Lille K’s liv, så nu har hun bare med at komme til Danmark inden den 29 april, hbor Frøken t fylder år:)

Jeg må hellere smutte i seng,da en juleaften med 40 mennesker venter mig senere i dag❤❤

Glædelig jul til jer alle❤