Julekonfekt – yummy and Ho Ho ho siger jeg bare:)

 

I morges ankom vores kusine med morgenmad og efter fælles morgenmad med søster Sangi og skønne veninde G, som var kommet på overnatning, så var vi kvinder klar til at lave julekonfekt. Lad mig lige udpensle, at den lette morgenmad kun tog små tre timer med al det snakkeri, som vi kvinder nu kan;) Men vi kom i gang og fik lavet fyldte dadler med marcipan/nougat, dyppet i mørk chokolade og med ristede mandler som topping. Marcipan/nougatkugler dyppet i lys og mørk chokolade med hakkede nødder og en konfekt med kiks og mørk chokolade til ungerne. En ret produktiv dag må jeg da sige og efter fælles frokost, så var vi da klar til at spise os ûbermætte i vores hjemmelavede julekonfekter.

Som vi piger talte om, så burde man lave konfekt året rundt, så at kalde det julekonfekt er faktisk en fejl. Ligesom jeg bager fastelavnsboller året rundt, så tror jeg sørme, at jeg skal lave konfekt lidt oftere:)

Sikke en dejlig dag vi har haft og jeg kan så småt høre min dejlige seng kalde. Rigtig god aften til jer alle:)