Hejsa:-)
Håber i alle har det godt og ikke bruger for meget energi på at spekulere på dagen i morgen. Ja, jeg er ærlig talt godt træt af at høre om jordens undergang og alt det negative stemning omkring den 21. december 2012. Der har altid været naturkatastrofer og vi kan nok ikke komme udenom, at der nok også kommer flere. Men hvorfor bruge al den energi på at spekulere på det, når vi kan nyde dagen lang som den er:-)
Det gør jeg ihvert fald og vil dermed også gerne sige velkommen til min precious:-) ( nej det er ikke min niece der er tale om denne gang selvom hun er den største precious af alle)
Det er min ring fra PANDORA;-D I Loooove smykker fra pandora, men budgettet kan nok ikke holde til mere lige nu.

Har lige fundet et billede af ringen på nettet, da den er lidt svær og se i æsken. Men ønsker ringen velkommen til min smykke samling:-)

Jeg har købt min ring i Salling (5000 kr normalpris) men kan også findes på http://www.pandora.net/da-dk/

Det næste køb bliver forhåbentligv Lovepods serien;) (Kære julemand….)

Forsat en dejlig dag til jer alle:-)