Normalt plejer jeg ikke at orke at shoppe til januarudsalg grundet den store menneskemængde i byen. Det er næsten umuligt at finde en parkeringsplads, også er der som regel lange køer i næsten samtlige butikker. Trods den modvilje tog jeg og min søster en tur ind til byen efter nytår, idet min søster skulle bytte nogle af hendes julegaver. Jeg havde tænkt en hurtig tur ind til byen, og havde ingen planer om at shoppe.

Men til min store overraskelse kørte flere af butikker store udslag. Jeg købte flere ting til næsten ingen penge. Det højeste beløb jeg har givet er 200 kr. til denne cardigan.

unnamed (8)

Ellers har jeg købt meget til 50 kr. og under 50 kr. Jeg har købt jakke, bukser, toppe, smykker og tasker. Jeg var også overrasket over, at der var meget tøj i min størrelse. Har købt denne jakke til 50 kr.

unnamed (7)

unnamed (4)

unnamed (6)

unnamed (9)

unnamed (3)

unnamed (2)

Det er imponerende, hvor meget butikkerne sætter ned til januarudsalg. Et godt råd vil være at undgå at købe noget til fuld pris i november og december måned, idet meget af dette bliver sat ned til udsalg. De fleste af de ting, jeg har købt ,var sat ned med 70-80%.

Man skal dog tage tid til at finde de gode tilbud, og man skal undgå at blive stresset over menneskemængden.

Så selv om det er træls at tage ind til byen for at shoppe efter jul/nytår, kan det dog godt betale sig;O)