Der er mange ting man arver fra sine forældre. Heldigt for mig, så har min bette arvet mors trang til at have forskellige tasker 😉

Min bette pige har tasker til enhver lejlighed. Hun elsker at have håndtaske med, når vi triller på udflugter. Ikke nok med at hun er opmærksom på, hvilken taske hun vil have med men hun husker også tage dem med hjem igen. Alt afhængig af hvor vi skal hen, bliver taskerne brugt til madpakke, legetøj, mors pung, papir og blyant osv osv. Selv om far manden ikke er særlig begejstret, så er jeg stolt af min bette pige 😉
Tænk at hun allerede er 2 år. Hold da op som tiden flyver afsted. Vi opdager dag for dag hvor selvstændig hun bliver.

Thiviyas taske

For tiden er denne lyserød kantede taske, som hun bruger.

Thiviyas taske

De 2 hello kittys tasker er gode, da det også kan bruges som toilettaske når vi er på weekendbesøg eller på rejser.

Thiviyas taske

Thiviyas taske

Jep, vi elsker minnie mouse

Thiviyas taske

Thiviyas taske

Thiviyas taske

Thiviyas taske

Jeg er sikker på, at når hun bliver gammel nok så arver hun alle designer tasker fra hendes mostre:)