En hilsen fra Viborg:)
Kusine Vahy og jeg pakkede den lille bil igår og drog afsted mod Viborg med diverse ting, som skal bruges som pynt og til bagning. Temaet bliver Frosen og som mange andre børn, så elsker Thiviya Elsa.
Vi fik lavet en dejlig svampet banankage igår aftes, da lillepigen skulle have kage med til børnehaven i dag. Vi er velsignet med at have haft muligheden for at deltage hvert år og som vanlig var det en dejlig følelse at se Thiviya stolt dele kage ud til de andre børn.
 
Moster Vahy og jeg fik pustet nogle balloner op, da det er kæmpe hit hos Thiviya og til min overraskelse, så kom Thino til Viborg og var med:) 

På hjemmefronten bliver der hygget, bagt og vi gør klar til søndag, hvor Thiviya fylder 4 år og familien kommer for at fejre hende.

Vi ses på bloggen i weekenden. God weekend allesammen:)