IMG_4996
God morgen smukke verden og skønne læsere 🙂
Jeg er lige kommet hjem fra 16 timers vagt og nyder at løbe ind af hoveddøren og blive modtaget af to herlige fyre. Så er det tid til en fridag inden jobbet kalder igen og det skal bruges sammen med bedsteforældrene. Da jeg var på vej fra job, så havde jeg en varm cardigan på og ingen jakke. Tænk jer, at det er februar måned og 8 grader! Det er noget af en mild vinter, som vi hidtil har set og på mine mange gåture ser jeg erantis, vintergække og knopper spire frem. Temperaturen minder jo meget om foråret og det skaber altid en indre glæde, når dagen bliver lysere og solen titter oftere og oftere frem. Jeg er i hvert fald i forårshumør og selvom kalenderen stadig siger februar, så er foråret ved at tage plads inde i vores dagligstue.
IMG_4995
Forleden gik jeg en tur i Tilst og fandt en masse grene, som skulle bruges til min forårsdekoration. Påskeliljer, tulipaner, narcissus´ er ret billige at få fat på og det skaber en dejlig forårsstemning inde i huset. Jeg har et forårsbryllup næste måned, hvor kunden har ønsket naturtema, så det var oplagt at kaste mig ud i et forsøg, som endte på spisebordet.


Det gode ved at bruge løg til dekorationer er, at de langsomt spire ud og de er pæne fra start til slot. De er friske som løg og smukke med blomster. Jeg har med denne dekoration taget naturen med indenfor og det er lige noget, som skaber energi og glæde hos mig klokken 5 om morgenen, når Lille K er klar til at starte dagen 🙂

Hallo du lørdag, her kommer vi:)
God weekend