Spontane ture er bare det bedste!

I går morges skrev jeg til min veninde Brindu og hørte om de havde nogle planer for denne solrig og blæsende lørdag. Hips – haps, så var turen til Ree park opstået og mor fik travlt med at pakke taskerne:)

Jeg havde planlagt en tur til Ree park sammen med svigerforældrene i påsken, men den torsdag blev så kold, at vi valgte og aflyse. Der er ingen mening med det, hvis det er for koldt. Men morgentræningen i går måtte have givet mig masser af energi, fordi vi drog af sted og farmanden tog på arbejde. Søsters familie blev også lokket med og vi blev en pæn lille flok med reserve-bedste med i gruppen. Min ven Herins mor er en del af mit liv og derfor også reserve bedste for Lille K 🙂

Vi valgte, at både tage på jeep tur og togtur. Jeg tror, at vi alle var helt vilde med jeep-turen, da det var her, at man så den afrikanske safari og det var virkelig en fornøjelse. Lille K siger (gi) Raf, Raf, når han ser de langhalsede smukke dyre. Togturen var lidt mere afdæmpet og dyrene virkede mere på af stand, men måske var det egentlig bare os, som var blevet for sultne 😉

Men det er en god park, da der er gode muligheder for at se de forskellige dyre, holde picnic ud i det frie eller langs vandet, se dyre blive fodret, en god legeplads og ellers tage sig en hyggelig frokost i restauranten, mens påfuglene underholdte os. Jeg var helt facineret af, at man kan betale sig til at sove ud i det frie, så man kan se dyrene efter lukketid. Jeg har allerede været i gang med at sælge ideen til manden. Lille K tog sig en god lur, mens vi kørte hjem og var selvfølgelig super frisk, da vi kom hjem, mens jeg var helt træt i alle mine muskler og klar til at gå i seng 🙂

Jeg har valgt og købe årskort til mig og manden til Ree park, da jeg har planer om at besøge parken nogle gange. Jeg tror også bare, at jeg elsker turen dertil. Ebeltoft har den skønneste natur og man falder helt pladsk for omgivelserne.

Tak for en skøn lørdag folkens:) I dag skal jeg til Jensens fiskerestaurant i Sæby med to skønne kvinder, som jeg har savnet og glædet mig til at se – uhh laa la Ladies 🙂

God søndag til jer alle..