Glædelig 3. December kæreste læsere.

I mit liv er det ikke blot december hyggen, som er magisk, men lige for tiden sker der så mange fantastiske ting, at jeg sket ikke kan være i min lille sjæl 🙂

En drøm er blevet til virkelighed i den her uge og tænk jer, at jeg fremover kan sige, at begge mine søstres familier deler samme vej som mig!<3 Milde Maria, jeg niver mig lige en ekstra gang for at være sikker på, at det ikke er en drøm 🙂 Min søster Kavitha og svoger Mathi rykker sammen med mine to niecer til Hadsten og sågar på samme vej som os 🙂

Jeg kan slet ikke vente til pigerne endelig er tæt på os jeg kan se dem dagligt. Hvad i verden er en større jackpot end at have sin familie tæt på sig <3 Så mit humør er helt fantastisk for tiden og der er mange flere nyheder på vej, som jeg glæder mig til at dele med jer <3