Hej derude,

Håber at der er et par stykker derude, som er villige til at dele erfaringer:) Jeg er udkig efter en klapvogn til min datter, som er 13 måneder. Jeg forsøger mig med en blog istedet for at gå til babysam. Synes nok, at jeg har brugt en del penge i babysam.

Jeg har set på babysams hjemmeside, men aner ikke hvad jeg skal kigge efter. Der er vogne til forskellige priser. Vi skal til Canada til sommer og skal være der i 14 dage, hvor jeg regner med at vi skal ud og opleve landet. Derfor kræver det også en behagelig klapvogn, som min datter kan sidde i flere timer, hvis behovet opstår.

Vi har købt en odder barnevogn, rigtig fin barnevogn, men i betragtning af, hvad den har kostet, synes jeg ikke, at vores brug har været til en dyr barnevogn. Da vi skulle købe barnevognen, var det jo vores første gang, og vil vi gerne have noget ordentligt. Med den erfaring jeg har, mener jeg at vi kunne har købt en barnevogn til ⅓ af det beløb.

Jeg skriver denne blog og henvender mig til alle jer derude, som har forstand på klapvogn(e). Man behøver jo nødvendigvis ikke være forældre for at vide en masse til babyudstyr:-)
Er der nogen der kan give råd og inspiration i forhold til, hvad jeg skal være opmærksom på, når jeg skal købe en klapvogn?