Goddag i dejlige mennesker,

Jeg har simpelthen ondt i hele kroppen og har helt ondt af mig selv i dag. Jeg havde udfordret mig selv ved at tilmelde til tamilsk badmintonturnering og jeg har nu lært, at det er dumt at tilmelde sig til en turnering uden at have trænet:) Jeg har ikke spillet badminton siden min graviditet og efter fødsel har det ikke været muligt for mig at kunne træne sammen med de andre om fredagen.

I lørdags havde Dantam IF arrangeret en større turnering i Herning og hele familien var afsted, da både Mathi og jeg skulle spille. Vi havde arrangeret babysitter til den bette, så mostrene underholdt hende hele dagen igår mens far og mor koncentrerede sig om spillet. Bette virkede glad og tilfreds hele dagen, så jeg har en mistanke om, at mostrene har svært ved at sige nej til alle hendes ønsker og behov:)

Efter endt turnering har jeg indset, at min indsats skal forbedres. Jeg er i dårlig form og mangler taktisk træning efter 1 1/2 års pause. Turneringen har dog medført, at min lyst til træning er tilbage, så jeg skal have overtalt mostrene/familien til at passe Bette om fredagen, så jeg kan være med til træning.

Der var spændende at komme ud og møde så mange dygtige spiller. Vi havde en super hyggelig dag selvom vi valgte at tage hjem inden turneringen sluttede. Et stort ros til Dantam og tak til spillerne og tilskuerne for en super hyggelig dag.:)

Endnu en tak til mine søstre – ved ikke hvad jeg vil gøre uden jer.

Her er nogle billeder fra dagen:
8DQiNcNREqg4EHdhVLQUngtYmPS3Y5fCYomT_HuT_1E

8IpwyRrvH4jrXLTLCWy_DtyQz8z_kjzw1B7fWY2bgAE (1)

eIbgo2tBTwXG7JZkkcae1poaxJRAlwME27Hg3uJQHcg,Wohj76XKMEHWw4wM8Nfex2N2-wl0_Tkt7xgM7lDVFvE

hEzR4NXEPVt1WIeV4jGxM2Mtb1R9H9viamv9NIN67T0

t0_nCHYBJVdMfyEjntWFfXsQzwgKmMt_Mf2adeTsvGk,S24BTd_c8tCFGIZMPSYhUFBjFt3p1UizAYqX0ozpRKw

Pokalen som jeg ikke vandt 🙂
IMG_0453

Resten af dagen står på oprydning og afslapning . God søndag til jer alle.