Halløjsa i skønne mennesker:)

foto (14)

Så er det last day inden turen går til Canada:) Jeg har været i gang med at pakke i snart en uge og føler nu også, at jeg nu har pakket ned til en måned. Det har været en større proces og dejligt at tænke på at i aften skal kufferten lukkes om jeg vil eller ej. Så efter en velfortjent arbejdsindsats, så trængte jeg til at komme en tur ind i byen og hygge mig på cafe Viggo.
foto (17)

Der blev også mulighed for at lufte min taske og mine smukke sandaler. Jeg elsker perler, så det er bare LIGE mig, at de er pyntet op:)

foto (16)

foto (15)

Jeg har også været nødsaget til at tage nogle ture ind til byen for at købe gaver, så der fik jeg lige købt nogle nye armbånd i h&m, som er vildt sommerlækre. Så er jeg da også klar til ferie:)
armbånd hm

Rigtig god onsdag til alle:-D