God morgen kæreste læsere:)
IMG_4766.JPG

IMG_4759.JPG

Håber I alle har det godt og trives på bedste vis:) Jeg startede morgenen med en dejlig kop te og nyd synet af dennne lille ven. Hallo, hvor sød har man da lige lov til at være:)

I går aftes fik jeg færdiggjort min madplan for den kommende uge. Det har intet med slankekur eller nytårsfortsætter at gøre, men fordi jeg kan se en økonomisk fordel og forhåbentlig bedre struktur i min daglig dag. Jeg er meget struktureret på mange områder, men når det kommer til indkøb, så er jeg flyvsk og lidt for spontan ( på den ikke fede måde). Jeg gik mine kontispecifikationer igennem for de sidste par måneder og opdagede ( CHOK), at madbudgettet var voldsomt. Det ville slet ikke være et problem, hvis jeg bar spiste alt det, som jeg bragte med hjem. Men må desværre indrømme, at oftest endte jeg med at smide fødevaren ud, da jeg ikke lige får brugt den inden udløbsdato. Så kan det godt være, at tanken var god med at købe billig broccoli til 9 kr, men det er spild af 9 kr når det alligevel ryger ud. Så nu har jeg lavet en ny strategi med denne form for madplan og den gælder kun en uge ad gangen, så der stadig er plads til lidt spontanitet.

IMG_4756.JPG
På madplanen har jeg skrevet dagens menu, ingredienserne som skal bruges, fremgangsmåden i tilfælde af nye retter og et rubrik som hedder INDKØB. På den måde får jeg ikke unødvendige varer med hjem og på en travl eller træt dag behøver jeg ikke at tænke over, hvad jeg skal finde på til aftensmad.Nop, det er jo fastlagt:) Jeg kan pludselig se flere og flere fordel med madplanen. Blandt andet er det også en god måde at sikre, at jeg får spist forskellige grøntsager og maden bliver varierede. Jeg har en ide om at prøve at spise mest af årstidernes grøntsager, så jeg på den måde kan undgå udenlandske frugt og grønt.
Jeg synes selv, at planen er genial og den sættes i gang i morgen, så jeg er spændt på og se om jeg kan mærke økonomisk forskel samt opleve en større venlighed mod moder naturs grøntsager:)
Jeg har aftalt med min søster Kavi, at hun får en kopi af den ugentlige madplan på mail, så vi kan støtte hinanden.

Ha en awesome sunday peepz:-D