Jeg elsker at få gaver, og da jeg fik en tidlig julegave fra min gode veninde, kunne jeg ikke lade være med at åbne den.

Det er en af mine yndlingsdufte Christian Dior – Jádore. Jeg elsker den duft – duften af jasmin. Det er en skøn gave.

December er en måned, hvor vi giver og modtager gaver. Jeg har været i gang med at skrive min ønskelist til julen, og i denne forbindelse fik jeg også skrevet en ønskelist til min fødselsdag. Jeg ved godt, at jeg er lidt tidligt på den, da jeg først har fødselsdag om fem måneder, men det er da godt at være i god tid;O).

Indtil videre har jeg skrevet to ting, hvor den ene er en ny bil. Jeg har været utrolig glad for min lille Kia Picanto, som jeg har haft i syv år. Trods jeg i de syv år har sammenlagt kørt over 200.000 km, har den været mig utrolig loyal, især fordi der ikke har været de store reparationsudgifter.

Nu er jeg klar til at få mig en større og robust bil. Jeg har set på forskellige mærker såsom Volkswagen, BMW, Volvo, og jeg er overvejet en hvid Volvo – V40. Min yngste lillesøster griner af mig, hver gange jeg taler om at få mig en ny bil. Jeg har de sidste par år talt meget om at skifte bilen ud, men det endnu ikke sket. Nu må vi se, hvad jeg ender med at vælge, og om hvorvidt jeg får skiftet bilen ud i 2016;O)

volvo-v40-04

Det andet ønske er en Mulberry taske. Jeg elsker Mulberry for deres enkle og klassiske design. Der er klasse over denne taske, og det er en skøn farve.

Mulberry bag

Nu må vi se om, jeg får mine ønsker opfyldt;O)