IMG_1137.JPG
A wonderful day….
Weekenden er omme og for resten af familien og sikkert også mange af jer læsere, så er det tid til at gøre klar til arbejde/skole. Nogle bryder sig ikke om mandag, da det er hårdt at starte op igen efter fridage, men jeg har faktisk ikke noget i mod mandag, da jeg ser det som en ny start. Men lige denne søndag kunne godt have haft flere timer.
Det har været en overskøn dag sammen med familien og det var helt trist, at vi skulle sige på gensyn til hinanden, når det stadig var varmt og lyst udenfor.
løkken fyr
løkken 2
løkken 3
Dagen i dag foregik i Nordjylland og vi startede med at besøge Rubjerg Knude Fyr, som ligger tæt ved Løkken. Thino og jeg besøgte selv stedet for nogle år siden og vi var så vilde med udsigten, det forfaldne fyr, havet og den behagelige ro, så vi tænkte, at der skulle familien da med. Med sandwich og drikkevarer tog vi afsted og havde det mægtigt sjovt med at få K´s barnevogn med på toppen, da halvdelen af vejen var jo belagt med sand:) Det blev et vældig sjovt fællesprojekt og på toppen kom vi.
IMG_1138.JPG
IMG_1139.JPG
Herefter gik turen til Sæby, hvor vi besøgte Jacobs fiskerestaurant og sad selvfølgelig ved vinduet med havudsigt. Jeg elsker den her restaurant for al den lækker seafood mad og den hyggelige atmosfære. Det bliver ikke sidste gang, at jeg besøger stedet inden sæsonen slutter igen.
Det har været en aldels dejlig dag, da det er længe siden, at vi har været samlet og vi fik talt, hygget og koblet af sammen. Sådan nogle dage kalder jeg energibooster, da den her form for glæde og omsorg er livskvaliteten til min drive. Just a wonderful day:)
Nu vil jeg med smil og glæde smutte i seng og ønske jer alle en dejlig aften:)