God morgen skønneste læsere:)
Nyder i weekenden?

Jeg holder julehygge i Sønderborg og får slappet af. I torsdags blev søster Sangi viet med V og dagene op til gik hurtigt. Men hvor var det skønt at være tilstede i rådhuset i Aarhus og høre parret sige ja til hinanden.

Da vi senere på dagen sad og spiste, så sad jeg og kiggede rundt på familien og var stolt og lykkelig. Der var kun den nærmeste familie, som var tilstede og udover kusine Kala og hendes mand, som var i Norge, så var vi der alle. Trods for en hver dag, så havde hele familie fundet tid til at fejre de nygifte par. Det var smukt.
Parret ønskede en vinterbryllup, så jeg glæder mig til at dele flere billeder med jer:)

Det blev ikke til meget søvn om onsdagen, men torsdag var vi nogle stolte søstre og kusiner, som kunne læne os tilbage og være tilfredse. Vi havde alle fire ens saree på og farven hvid og pink er en skøn kombination.

Livet er en skøn gave og hvor er det vigtigt at nyde hver evig eneste dag. Den kommer jo ikke tilbage. Livet fortsætter og det er helt op til en selv, om man vil vågne op med et smil. Fordi det hele ligger i vores egne hænder folkens:)
Længe leve søster og svoger 🙂